Jídelní lístek
Nápojový lístek
Teplé pokrmy

rozpečený čedar, glazovaná cibule, salát coleslaw a směs zel. salátu, 350g
alergeny: 1, 3, 7, 10

rozpečená bageta, sušená šunka, eidam a čedar, coleslaw a dip, 240g, alergeny: 1, 3, 7, 10

rozpečená bageta, dušená šunka, eidam, coleslaw a dip, 240g, alergeny: 1, 3, 7, 10

dvě nohy kvalitního párku v kvalitní housce, zapečený čedar, coleslaw a dip, 340g, alergeny: 1, 3, 7, 10

rozpečená bageta, cherry rajčata, bazalka, 280g
alergeny: 1

rozpečená bageta s guacamole z avokáda, cherry rajčata, 280g
alergeny: 1

nohy kvalitního párku v lahodném rohlíku, kečup a hořčice, 340g
alergeny: 1, 3, 7, 10

typický plněný toast, 230g
alergeny: 1, 7, 10
Studené pokrmy

schwarz. šunka, Gulay klobása, it. salám Milani, šunka, olivy, krájená bageta, 320g
alergeny: 1, 10

sýr President, Gorgonzola, Emental, Chedar, krájená bageta, 350g
alergeny: 1, 7,

směs zeleniny, sýr pecorino, olivy, krájená bageta, 340g
alergeny: 1, 7, 10

směs zeleniny, tuňák, dip, krájená bageta, 300g
alergeny: 1, 4, 7, 10
Sladké pokrmy

směs sezónního ovoce, bílý jogurt, musli, 350g
alergeny: 1, 5, 7, 8
Přehledový (zjednodušený) seznam potravinových alergenů
1) Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut.
2) Korýši a výrobky z nich.
3) Vejce a výrobky z nich.
4) Ryby a výrobky z nich.
5) Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich.
6) Sójové boby a výrobky z nich.
7) Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8) Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich.
9) Celer a výrobky z něj.
10) Hořčice a výrobky z ní.
11) Sezamová semena a výrobky z nich.
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l.
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj.
14) Měkkýši a výrobky z nich.
1) Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut.
2) Korýši a výrobky z nich.
3) Vejce a výrobky z nich.
4) Ryby a výrobky z nich.
5) Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich.
6) Sójové boby a výrobky z nich.
7) Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8) Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie a výrobky z nich.
9) Celer a výrobky z něj.
10) Hořčice a výrobky z ní.
11) Sezamová semena a výrobky z nich.
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l.
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj.
14) Měkkýši a výrobky z nich.